Hargai Masa

Written by Einzafeera 7 comments Posted in: , ,

Salam ceria semua.


Harini saya malas nak berceloteh panjang. Sekadar untuk mencuri masa kalian membaca entri terbaru saya.

Seperti biasa habit terbaru saya ialah meng-klik-klik gambar-gambar yang tertera di google. Taip sahajalah apa yang kamu mahukan. Pasti google akan list down website2 yang berkaitan.

Baru-baru ini, saya betul2 berminat dengan mutiara2 kata atau in english, quotes.

Dan quotes tersebut haruslah dihiaskan dalam format wallpaper. aah..cerewet betul saya. Seolah-olah, quote yang terhias di dalam gambar yang cantik baru saya nak tengok. Ishk..ishk..ishk..

Apa-apa yang menarik minat dan menyentuh jiwa saya, barulah saya mencapai pen (dakwat basah) lalu mencoretkan ia kedalam buku kecil saya. Dan kalau gambar2nya pula begitu menarik, saya terus meneruskan save kan ia untuk dijadikan wallpaper saya.




Saya betul-betul tertarik dengan gambar ini. Seolah-olah ia menterjemahkan maksud yang sangat ringkas tapi begitu menusuk kalbu.

Inilah gambar wallpaper terbaru saya..ahaks.

Gara-gara terlalu malas nak buat kerja, sehingga terpaksa letak wallpaper macam ini..hehe.

So.....jom buat kerja..!!

Wow sebuah semangat dah datang. Tak tau berapa jam ia boleh bertahan...

7 comments:

  1. Nooreena

    Suka juga kumpul gambar camni. Rasa macam kita ada banyak persamaan la. Tiba-tiba rasa Azza adalah kembar Rina yang hilang. Boleh tak? Hehe. Jom jom buat kerja! :D


    PS: Gambar jam di atas telah diculik dan diletak sebagai wallpaper saya. Harap maklum. Hihi.

    4/14/10, 2:36 AM
  2. Einzafeera

    wow kembar yang hilang? hmmm..boleh jugak. pasti diri ini akan menjadi lemah lembut seperti erina. hehe.

    p/s: diculik jugak? hurm...hehe. berjaye jugak saye mempengaruhi kembar angkat saye. hehe

    4/14/10, 11:59 AM
  3. yantie

    saya pun dah culik gambar di atas....
    wat semangat tuk keje

    4/14/10, 12:26 PM
  4. Nooreena

    Kembar angkat. Suka lah terms tu. =D Eh, Erina tak lembut la. Erina ni super-ganas. Bila-bila masa boleh jadi hulk. Haiyok. Ngee~

    4/14/10, 12:54 PM
  5. Einzafeera

    kak yantie: sila-sila. hehe
    erina: HULK?? haha. leh caye ke? hihi. cam xde bakat je...;)))

    4/14/10, 1:51 PM
  6. phycrewz

    aku pernah ada jam cam dlm wallpaper tu. asal bunyik je rasa jadi tipis telinga ni.

    skrg jam tu dah bole bunyik sbb kena rendam sllu..haha. bru puas ati aku

    4/15/10, 3:01 AM
  7. Einzafeera

    hebatnye..jam loceng water proof. wow!!

    4/15/10, 4:30 PM

Post a Comment

Thank you for scrolling down

Related Posts with Thumbnails