Berkaraoke

Written by Einzafeera 8 comments Posted in: ,


Hello..Bertemu kembali.


Entri kali ini aku saje suka-suki nak menaip. Bahase pun santai aje.

Semalam aku cuba untuk berkaraoke seorang diri dibilik. Maklumlah roomate aku pukul 8-10pm ade kelas.

Yups. Aku seorang diri di bilik.

Dengan pantas jari jemari ku mengklik2 lagu dalam laptop untuk diperdendangkan. Semalam aku pilih 3 lagu fevret. Apakah lagu fevret aku? Erm..takyah cakaplah yea..hehe

Nyanyi punye nyanyi tetibe ade idea nak record suara sendiri. Woha!

Lalu aku mencapai henfon aku dan menekan button 'record'.

Setiap satu lagu, masanya mencecah 4 minit. Dah habes nyanyi, aku pun cube untuk dengar balik suara emas aku ni.

Tup Tup....

Aku rasa cam nak gelak terguling-guling dengar suara sendiri. HAHAHA. Suara macam budak2 sekolah rendah. Pitching apetah lagi. Nafas tak sampai pun ade..

(Patutlah adik2 aku kat rumah tutup telinge bile aku cuba untuk menyanyi...)

Dengan segera, ketiga-tiga suara aku tadi telah di-delete tanpa belas kasihan.

Takmau kantoi. HEHE


p/s: Tiba2 aku sangat mengagumi suara2 penyanyi. cayalah mereka!!

8 comments:

  1. sarah

    hbt la idea anda~..,,,,haha'
    bese2 dh nynyi2 ni..rekod suare sndri

    4/10/10, 8:08 AM
  2. Einzafeera

    hehe. saje isi masa lapang~

    4/10/10, 10:15 AM
  3. phycrewz

    nyanyi untuk phy bole? setahu phy azza pendiam..bole plak nyanyi2 ya.. ini mesti mau ni..

    4/10/10, 3:35 PM
  4. Einzafeera

    yups pendiam eh bukan, pemalu. sebab tu kene tunggu xde orang baru boleh menyanyi..hehe.

    4/10/10, 7:03 PM
  5. Nooreena

    Azza nyanyi sorang-sorang eh? Hihi. Btw, gambar atas itu sangat comel! Comel macam Azza. *wink*

    4/11/10, 11:52 PM
  6. Einzafeera

    hahaha. nakal~

    p/s: mekaseh puji comel. hehe

    4/12/10, 12:04 AM
  7. yantie

    lorr..nape delete.. patutnyer buh kat blog ni, biaq org komen..kot2 da rezeki jd artis...hehehhe

    4/14/10, 12:25 PM
  8. Einzafeera

    kak yantie: erm takmau..!! malu! hehe.

    4/14/10, 1:49 PM

Post a Comment

Thank you for scrolling down

Related Posts with Thumbnails