Blog Bersawang

Written by Einzafeera 2 comments Posted in: ,


wah..kesiannya blogku ini..dah lama saya tidak menjaganya dengan rapi. Idea-idea yang terkumpul dahulunya telah pun terpendam di dalam hati.


Sejak2 menyibukkan diri dengan kerjaya baru ni, jarang betul idea tu timbul untuk menaip sesuatu di blog.

hm...tunggulah lagi beberapa minggu, pasti idea tu bakal muncul...

sebenarnya saya teringin sekali nak share dengan semua isi sebuah buku yang dah lama saya baca. 'If you think you can!'. Sekali baca pasti nak baca lagi. Saya betul bersemangat tatkala membaca bait-bait ayat si penulis buku ini...Tapi tengok dululah. Ada masa terluang, akan saya share dengan semua.

Salam ceria untuk anda!

2 comments:

  1. bulan

    hehe kalu blog ang bersawang blog aku??? haha..da lame x bk blog ko....yg tu buku dulu eh?ke buku baru lak??

    8/30/10, 3:19 AM
  2. Einzafeera

    blog ko berhutan rimba. hehe

    8/30/10, 7:09 PM

Post a Comment

Thank you for scrolling down

Related Posts with Thumbnails